STUDIO18 | Spomladi bodo izšle tri nove izdaje promocijskih zemljevidov Enjoy Free Map
poslovne kreativne rešitve
18322
post-template-default,single,single-post,postid-18322,single-format-standard,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Spomladi bodo izšle tri nove izdaje promocijskih zemljevidov Enjoy Free Map

Z veseljem vam sporočamo, da bodo letos spomladi izšle tri nove izdaje zemljevidov Enjoy Free Map: Piran & Portorož z okolico, Slovenska Istra in Ljubljana.

Zemljevidi Enjoy Free Map so kot tiskovina med obiskovalci najbolj priljubljen pripomoček in orodje za odkrivanje kraja in njegove okolice.

Na naših zemljevidih je predstavljena raznovrstna lokalna ponudba, ki zajema: restavracije, bare in pube, nastanitve, trgovine, razne športne, zabavne, sprostitvene, otroške in druge aktivnosti ter glavne turistične znamenitosti in informacije.

Zaradi preglednosti ponudbe in dostopnosti na vseh najbolj obiskanih lokacijah in turističnih točkah, nudijo različnim tipom uporabnikov vse, kar potrebujejo za raziskovanje in odkrivanje nove destinacije.

Brezplačni zemljevid bo natisnjen v nakladi 100.000 izvodov in bo izpostavljen na več kot 200 lokacijah na Slovenski obali ter na več kot 600 lokacijah v Ljubljani, mogoče pa ga bo dobiti tudi na vseh pomembnih TIC-ih, v hotelih in drugih pomembnejših turističnih lokacijah po celi Sloveniji.

Več informacij s ponudbo in cenikom oglaševanja je na voljo tukaj.